2017/18
  • עברית
    English עברית
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)

HUJI2017/18

  1. ראשי
  2. כל הקורסים
71066 עקרונות בכימיה אורגנית א'
71073 מעבדה בעקרונות הכימיה
71074 עקרונות הכימיה
71428 אנליזה של מזון
71434 יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון א'
71436 פרוסמינר במזון ותזונה
71439 תעשיות מזון
71450 מעבדה בחישת מזון
71453 תכונות פיזיקליות של מזונות
71455 טכנולוגיה של פרי הדר ומוצריו
71459 ניהול איכות בתעשיית המזון
71472 חקיקה ותקינה למזון
71473 היבטים של קיימות במזון
71479 אופקים חדשניים במחקר מזון ותזונה

משבצות (בלוקים)

דילוג את ניווט

ניווט

  • ראשי

    • הקורסים שלי

    • כל הקורסים

משבצות (בלוקים)

© The Hebrew University of Jerusalemכל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
שרות של קבוצת הסיסטם של ביה"ס להנדסה ומדעי המחשב
אפיון, פיתוח, יישום ותיעוד ע״י חנה סלוצקין
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)
ראשי
  • עברית
    • English
    • עברית
מדיניות שמירת מידע ופרטיות
הורדת היישומון Moodle mobile