2020/21
  • עברית
    English עברית
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)

HUJI2020/21

  1. ראשי
  2. כל הקורסים
71067 עקרונות בכימיה אורגנית ב'
71069 אחסון פירות וירקות
71077 מעבדה בביוכימיה
71079 ביוכימיה למדעי החקלאות
71404 בשר מתורבת ותחליפי בשר מהצומח
71413 מיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
71423 מיקרוביום ומזון פרוביוטי(סדנה)
71425 תרגיל בניהול מיזם בתעשיית החקלאות והסביבה
71427 מעבדה במיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
71429 מעבדה בכימיה ואנליזה של מזון
71430 כימיה וביוכימיה של מזון
71431 ייננות
71435 יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון ב'
71437 ביואינפורמטיקה וביוכימיה מבנית
71438 אריזת מזון בעידן החדש
71443 סמינריון במדעי המזון
71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים
71448 תרגיל בניהול מיזם בתעשייה
71454 טכנולוגיה של מזון
71461 פיתוח מוצרי מזון חדשים
71476 היבטים מולקולרים בביוטכנולוגיה של מזון
71478 יסודות בטוקסיקולוגיה ופרמקולוגיה

משבצות (בלוקים)

דילוג את ניווט

ניווט

  • ראשי

    • הקורסים שלי

    • כל הקורסים

משבצות (בלוקים)

© The Hebrew University of Jerusalemכל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
שרות של קבוצת הסיסטם של ביה"ס להנדסה ומדעי המחשב
אפיון, פיתוח, יישום ותיעוד ע״י חנה סלוצקין
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)
ראשי
  • עברית
    • English
    • עברית
מדיניות שמירת מידע ופרטיות
הורדת היישומון Moodle mobile