2021/22
  • עברית
    English עברית
התחברו למערכת (התחברות)

HUJI2021/22

  1. ראשי
  2. הקורסים שלי
  3. 71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים
  4. תקציר

71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים

  • Teacher: חגי אבליוביץ
  • Teacher: עידו ברסלבסקי
  • TA: קרן-אל דה-לאון

משבצות (בלוקים)

דילוג את ניווט

ניווט

  • ראשי

    • הקורסים שלי

    • בלוגים ציבוריים

    • הקורסים שלי

      • 71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים

    • כל הקורסים

Supplementary blocks

© The Hebrew University of Jerusalemכל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
שרות של קבוצת הסיסטם של ביה"ס להנדסה ומדעי המחשב
אפיון, פיתוח, יישום ותיעוד ע״י חנה סלוצקין
התחברו למערכת (התחברות)
71445
  • עברית
    • English
    • עברית
הורדת היישומון Moodle mobile