2021/22
  • עברית
    English עברית
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)

HUJI2021/22

  1. ראשי
  2. הקורסים שלי
  3. 71454 טכנולוגיה של מזון
  4. תקציר

71454 טכנולוגיה של מזון

  • Teacher: קרן קלס
  • TA: יפעת גולדשטיין
  • TA: נעמה הלוי
  • TA: קוסאי זועבי
  • TA: מריה מרטיננקו
  • TA: נעה נח

משבצות (בלוקים)

דילוג את ניווט

ניווט

  • ראשי

    • הקורסים שלי

      • 71454 טכנולוגיה של מזון

    • כל הקורסים

Supplementary blocks

© The Hebrew University of Jerusalemכל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
שרות של קבוצת הסיסטם של ביה"ס להנדסה ומדעי המחשב
אפיון, פיתוח, יישום ותיעוד ע״י חנה סלוצקין
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)
71454
  • עברית
    • English
    • עברית
מדיניות שמירת מידע ופרטיות
הורדת היישומון Moodle mobile