2022/23
  • עברית
    English עברית
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)

HUJI2022/23

  1. ראשי
  2. הקורסים שלי
  3. 71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים
  4. תקציר

71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים

  • Teacher: עידו ברסלבסקי
  • TA: חגי אבליוביץ
  • TA: אביהוא יונה
  • TA: גיל עובדיה

משבצות (בלוקים)

דילוג את ניווט

ניווט

  • ראשי

    • הקורסים שלי

      • 71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים

    • כל הקורסים

משבצות (בלוקים)

© The Hebrew University of Jerusalemכל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
שרות של קבוצת הסיסטם של ביה"ס להנדסה ומדעי המחשב
אפיון, פיתוח, יישום ותיעוד ע״י חנה סלוצקין
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים (התחברות)
71445
  • עברית
    • English
    • עברית
מדיניות שמירת מידע ופרטיות
הורדת היישומון Moodle mobile