2023/24
  • עברית
    English עברית
התחברו למערכת (התחברות)

HUJI2023/24

  1. ראשי
  2. כל הקורסים
71066 עקרונות בכימיה אורגנית א
71067 עקרונות בכימיה אורגנית ב'
71069 אחסון פירות וירקות
71073 מעבדה בעקרונות הכימיה
71074 עקרונות הכימיה
71077 מעבדה בביוכימיה
71079 ביוכימיה למדעי החקלאות
71080 ביוכימיה
71081 מעבדה בביוכימיה
71404 בשר מתורבת ותחליפי בשר מהצומח
71413 מיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
71422 סוגיות נבחרות בניהול פרויקטים בתעשיית החקלאות והסביבה
71425 תרגיל בניהול מיזם בתעשיית החקלאות והסביבה
71427 מעבדה במיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון
71428 אנליזה של מזון
71429 מעבדה בכימיה ואנליזה של מזון
71430 כימיה וביוכימיה של מזון
71433 פולימרים ויישומיהם לתעשיית המזון
71434 יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון א'
71435 יחידות פעולה בטכנולוגיה והנדסת מזון ב'
71436 פרוסמינר במזון ותזונה
71437 ביואינפורמטיקה וביוכימיה מבנית
71439 תעשיות מזון
71443 סמינריון במדעי המזון
71445 מבוא למדעי המזון - עקרונות ותהליכים
71447 סוגיות נבחרות בניהול פרוייקטים בתעשיית המזון
71448 תרגיל בניהול מיזם בתעשיית המזון
71450 מעבדה בחישת מזון
71451 מתודולוגיה של חישת מזון
71453 תכונות פיזיקליות של מזונות
71454 טכנולוגיה של מזון
71459 ניהול איכות בתעשיית המזון
71461 פיתוח מוצרי מזון חדשים
71472 חקיקה ותקינה למזון
71473 היבטים של קיימות במזון
71476 היבטים מולקולרים בביוטכנולוגיה של מזון
71478 יסודות בטוקסיקולוגיה ופרמקולוגיה
71479 אופקים חדשניים במחקר מזון ותזונה

משבצות (בלוקים)

דילוג את ניווט

ניווט

  • ראשי

    • הקורסים שלי

    • הקורסים שלי

    • כל הקורסים

משבצות (בלוקים)

© The Hebrew University of Jerusalemכל הזכויות שמורות לאוניברסיטה העברית בירושלים
שרות של קבוצת הסיסטם של ביה"ס להנדסה ומדעי המחשב
אפיון, פיתוח, יישום ותיעוד ע״י חנה סלוצקין
התחברו למערכת (התחברות)
ראשי
  • עברית
    • English
    • עברית
מדיניות שמירת מידע ופרטיות
הורדת היישומון Moodle mobile